Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder
Vacatures

Bekijk alle vacatures

Security minded

Je bent gek op het security vak, je houdt alle ontwikkelingen en trends bij en je vindt het leuk om continue te innoveren en experimenteren om beter te worden.
Je passie is om bedrijven te helpen bij het beschermen van vertrouwelijke informatie, om op de hoogte te zijn van mogelijk risico’s en bedreigingen voor klanten en jouw motto is ‘afspraak-is-afspraak’.

Leergierig

Je hebt doorzettingsvermogen en bent leergierig, je bent trots op wat je zelf en samen met je collega’s bereikt en viert samen successen maar soms ook teleurstellingen. Onze slogan is: ”we see risks before they hurt”. Dit is niet zomaar een slogan. Iedereen in de organisatie helpt mee om risico’s te zien en te voorkomen, voordat het pijn doet bij onze klanten.

Superleuke werkgever

Daarnaast willen wij ook gewoon een hele leuke werkgever zijn met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.  Samen bouwen aan de beste worden, zijn en blijven. Pinewood biedt je uitdagende projecten en werkzaamheden.

Heb jij ook deze kernwaarden in je DNA kom dan eens praten bij Pinewood!

Of je nu aan je eerste baan begint, een stap in je carrière maakt of al een zwaargewicht bent, voor ons maakt het niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s met hetzelfde DNA. Altijd al willen werken bij de marktleider in cybersecurity?


Bekijk de vacatures op deze  pagina of neem contact op met hr@pinewood.nl.

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Ik wil graag meer weten welke Detectie diensten Pinewood levert en wat dit kan bijdragen om mijn organisatie beter te beschermen.

"*" geeft vereiste velden aan