Update

Het Cybersecurity Dreigingsbeeld en advies rapport is uit! Download hem hier.

Lees verder
CISO as a Service en security audits

CISO-as-a-Service

Pinewood beschikt over een ervaren team van technisch en organisatorische specialisten die u helpen bij het inrichten van securitybeleid, proces en techniek met onder andere de CISO-as-a-Service.

 

01

CISO as a Service

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van informatiebeveiliging? Of heeft u tijdelijk extra handen nodig? Bij Pinewood bent u geholpen met de CISO as a Service. Iemand die enerzijds begrijpt wat de belangen van uw organisatie zijn, maar tegelijkertijd ook de specialistische technische expertise in huis heeft.

Deze dienst is erop gericht de taken van de security officer in te richten en uit te voeren. U krijgt hierbij niet alleen ondersteuning van één persoon, maar ook van een organisatie. Hierdoor profiteert u van de veelzijdige kennisgebieden die binnen Pinewood aanwezig zijn. Bovendien kunt u rekenen op een organisatie die bij uitval van een security officer u kan blijven ondersteunen.

Maak snel een afspraak

02

Security Beleid

Organisaties vinden het in de praktijk lastig om te bepalen welk beveiligingsniveau goed aansluit bij de organisatiedoelstellingen, de cultuur en de infrastructuur. Dat geldt ook voor de maatregelen en investeringen die dit niveau vereist. Om organisaties te helpen een passend beveiligingsniveau te realiseren, hanteert Pinewood `Effectief Beveiligen’.

Dit complete traject biedt organisaties een praktisch stappenplan naar een passend beveiligingsniveau. Met de bedrijfsbelangen als vertrekpunt worden de potentiële risico’s en dreigingen in kaart gebracht en ontstaat de basis voor een doelgerichte beveiligingsaanpak met de beste balans tussen beleid, techniek en mens. Door het verenigen van strategische, organisatorische en technische kennis kunnen we klanten op elk aspect van informatiebeveiliging ondersteunen.

Maak snel een afspraak

 

03

ISO 27001 begeleiding

Pinewood kan uw organisatie ondersteunen en klaarstomen voor een ISO-27001-audit. Wij adviseren u bij het bepalen van een passend beveiligingsniveau, zodat u alleen de maatregelen treft die er daadwerkelijk toe doen.

Pinewood helpt u bij het opzetten van een Information Security Management Systeem (ISMS), zodat u de beleidsmatige, technische en personele facetten van informatiebeveiliging kan borgen in uw organisatie.

Maak snel een afspraak

 

04

NEN 7510 begeleiding

Als zorginstelling bent u verplicht om via een gecontroleerd proces op adequate en vertrouwelijke wijze met (medische) gegevens om te gaan en aan te tonen dat u voldoet aan de NEN7510 regelgeving.

Pinewood heeft specialisten in huis met zowel technische als organisatorische kennis. Zo kunnen wij ondersteuning bieden bij het behalen van verschillende NEN-normeringen binnen de zorg zoals: NEN7510-1 en NEN7510-2.

Maak snel een afspraak

Diensten

Een overzicht van onze diensten

Onze diensten zijn onderverdeeld in de pijlers Prediction, Prevention, Detection, Response en Consultancy. Gezamenlijk vormen deze pijlers een volledige pakket aan IT beveiligingsoplossingen om iedere organisatie zo veilig mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een specifieke security vraagstuk? Lees dan verder.

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Graag kom ik meer te weten over 1 of meerdere van de cybersecurity diensten die Pinewood levert.

"*" geeft vereiste velden aan