Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder
Sectoren

Sector specialisatie

Hoewel hackers en ransomware niet discrimineren hebben sommige  sectoren vaak net even wat andere security uitdagingen dan de ander. Wij begrijpen dat en hebben onze dienstverlening hierop aangepast. Zo spelen er in de zorg andere vraagstukken en bedrijfsrisico’s dan bijvoorbeeld in de dienstverlening of industrie. Graag adviseren onze sector specialisten u verder.

01

Zorg

De marktleidende security partner voor de zorgsector

Pinewood levert en beheert voor veel ziekenhuizen en zorginstellingen de security infrastructuur. Vanuit ons Security Operations Center (SOC) monitoren wij risico’s en privacy & security incidenten inclusief EPD systemen. Lees meer over onze klantcases bij diverse ziekenhuizen, Whitepapers Zorg & Security en/of bekijk onze video hoe wij EPD data analyseren en monitoren. Pinewood is tevens aangesloten op het ZDN netwerk en partner van diverse zorgplatformen.

Lees meer

02

Industrie

Waar OT en IT security samenkomen

In de Industrie sector komen de Operationele Technologie (OT) en Informatie Technologie (IT) steeds meer samen. Hierdoor is ook de beveiliging van koppelvlakken tussen deze lagen van belang. Pinewood helpt met het inzichtelijk maken van de zwakke plekken, bescherming van koppelvlakken en helpt met beleid maken voor een sterke beveiliging. Tevens kunnen wij vanuit ons SOC 7/24 zowel IT als OT systemen monitoren op cyberaanvallen.

Maak snel een afspraak

03

Logistiek

Beveiliging van de Supply Chain

Cybersecurity is momenteel ook in de logistieke sector een belangrijk thema. De Supply Chain is zo sterk als de zwakste schakel. Pinewood helpt bedrijven in de logistieke sector om de gehele keten weerbaarder te maken en te monitoren op digitale risico’s. Zo voorkomen wij onder andere ransomware aanvallen in een zo vroeg mogelijk stadium.

 

Maak snel een afspraak

04

Gemeente

100% Nederlands

Pinewood is een 100% van Nederlands cybersecurity bedrijf en werkt voor diverse gemeenten en overheidsorganisaties. Ons SOC is aangesloten op het Nationaal Detectie Netwerk (NDN) van het NCSC. Tevens zijn wij actief lid van Cyberveilig Nederland en IP-Zorg Stichting. Onze security adviseurs hebben ruime ervaring met onder andere de BIO, BIG en NIS 2. Vanuit ons Security Operations Center monitoren wij diverse gemeenten en instellingen op digitale risico’s.

Maak een afspraak

Diensten

Een overzicht van onze diensten

Onze diensten zijn onderverdeeld in de pijlers Prediction, Prevention, Detection, Response en Consultancy. Gezamenlijk vormen deze pijlers een volledige pakket aan IT beveiligingsoplossingen om iedere organisatie zo veilig mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een specifiek security vraagstuk? Lees dan verder.

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

“Je ziet dat security vaak een rem vormt op zorginnovatie. Wij willen dat voor zijn en dat betekent dat je het in de basis heel goed moet regelen. Bij alle innovaties nemen wij security en compliancy van het begin mee: security by design”.

Director Digital & ICT Vincent van Luling, Meander Medisch Centrum
Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Omdat iedere marktsector zijn eigen kenmerken heeft, hebben wij ons gespecialiseerd in diverse sectoren zodat we de taal van de klant beter begrijpen, maar ook specifieke  dreigingen en oplossingen beter af te kunnen stemmen op de sector. In diverse marktsectoren gelden wij als de absolute cybersecurity specialist. Graag brengen wij je in contact met één van onze specialisten.

"*" geeft vereiste velden aan