Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder
Prevention diensten

Prevention

Prevention bestaat uit een volledig pakket van securityproducten en diensten die ervoor zorgen dat de kans zo klein mogelijk is dat u slachtoffer wordt van hackers en breuk op wet- en regelgeving. Lees meer over Security Awareness, Phishing campagnes, Managed Services en Network Operations Center.

 

01

Network Operations Center (NOC)

Vanuit ons Network Operations Center (NOC) houden wij 24 uur per dag toezicht om de beschikbaarheid en de performance van de netwerk infrastructuur van uw bedrijf te bewaken en te beheren. Het NOC is daarmee de basis voor actieve en security infrastructuur. Op het gebied van beveiliging is een NOC de eerste verdedigingslinie tegen aanvallen of verstoringen omdat het preventief werkt tegen zwakheden in de infrastructuur. Het NOC werkt uiteraard naadloos samen met het Pinewood Security Operations Center (SOC).

Maak snel een afspraak

 

02

Vulnerability Management

Vulnerability Management geeft een actueel inzicht in uw ICT-infrastructuur. Waar zitten de zwakke plekken? Welke zijn belangrijk om direct aan te pakken? Als u weet waar de zwakke plekken zitten, dan kunnen wij problemen voorkomen voordat ze pijn doen.

Met de Vulnerability Management analyseren, interpreteren en prioriteren Pinewood security specialisten vanuit ons Security Operations Center uw data. Wij helpen u graag met advies.

Maak snel een afspraak

 

03

Managed Services

De Managed Services van Pinewood ontlasten uw beheerorganisatie en garanderen dat security experts uw omgeving continu monitoren. Heldere contracten en financieel aantrekkelijk.

U kunt het beheer van uw firewall en overige security componenten geheel of gedeeltelijk uit handen geven aan Pinewood die werken vanuit ons Security Operations Center (SOC) en Network Operations Center (NOC) in Delft. In het geval van calamiteiten bent u hierdoor verzekerd van directe toegang tot de juiste expertise. Naast rapportages geven we advies voor verdere verhoging van het beschikbaarheid- en beveiligingsniveau.

 

Maak snel een afspraak

 

04

Security Awareness

De rol van de medewerker is van groot belang bij informatiebeveiliging en wordt vaak onderschat en blijft hierdoor onderbelicht. Medewerkers zijn zich veelal niet bewust van de dreigingen. Snel informatie delen via privémail of Whatsapp en toch maar even een post-it met wachtwoord op de desktop plakken, zodat ze die niet kunnen vergeten. Het gevaar ligt hierdoor op de loer.

Security Awareness training zorgt ervoor dat men zich bewust wordt van de gevaren en daardoor veilig kan werken. Graag leggen wij u de mogelijkheden uit.

 

Maak snel een afspraak

 

Doe de gratis NIS2 scan!

ZIE JOUW SCORE BINNEN 5 MINUTEN EN ONTVANG EEN PASSEND ADVIES!

De vragenlijst behandelt ongeveer 8 vragen die zich richten op jouw organisatie. De scan test hoe in control jouw bedrijf is op het gebied van informatiebeveiliging.

Je ontvangt een rapport met:
– Scores
– Tips voor informatiebeveiliging

Wanneer de vragenlijst is afgerond komt jouw eindscore in beeld. Een hoge score betekent een hoog risico voor uw organisatie. Niet tevreden over jouw score? Neem dan contact op met ons op via info@pinewood.nl. Wij helpen je graag verder met het in kaart brengen van de informatieveiligheid binnen jouw organisatie en het treffen van de juiste maatregelen. 

Het duurt maximaal 5 minuten en je ontvangt binnen een paar dagen een informatiebeveiligingsrapport van jouw bedrijf!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 9

Security onderzoek en rapport

Preventie tegen ransomware

Security Rapport

Whitepaper: preventie tegen ransomware

In deze whitepaper leest u welke preventieve en detective adviezen wij geven tegen ransomware.

Download de whitepaper

Diensten

Een overzicht van onze diensten

Onze diensten zijn onderverdeeld in de pijlers Prediction, Prevention, Detection,
Response en Consultancy. Gezamenlijk vormen deze pijlers een volledige pakket
aan IT beveiligingsoplossingen om iedere organisatie zo veilig mogelijk te houden.
Ben je op zoek naar een specifieke security vraagstuk? Lees dan verder.

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

Pinewood
SOC

Security Operations Center

Vanuit ons Security Operations Center in Delft verzorgen wij sinds 2012 een Security Monitoring dienst. Pinewood levert daarin proactieve monitoring van uw beveiligings-infrastructuur, alarmering bij incidenten en advies over mitigerende maatregelen.

Lees meer

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Graag kom ik meer te weten over de preventieve cybersecurity diensten en oplossingen die Pinewood levert die mijn organisatie beter kan beveiligen tegen o.a. cyberaanvallen en digitale risico’s.

"*" geeft vereiste velden aan