Update

Het Cybersecurity Dreigingsbeeld en advies rapport is uit! Download hem hier.

Lees verder
Over Pinewood

De specialist in cybersecurity

Pinewood te Delft is al 28 jaar de specialist in cybersecurity en voor veel bedrijven en organisaties de one-stop security partner. Belangrijke onderdelen van de Pinewood bedrijfsfilosofie zijn focus, kwaliteit en samenwerking.

Een langdurige relatie met diverse organisaties in Nederland bewijst het succes van onze filosofie. Dankzij specialistische kennis, in combinatie met een analytische aanpak van technische vraagstukken heeft Pinewood een zeer sterke naam verworven. Pinewood richt zich niet alleen op de techniek maar ook op de menselijke en organisatorische kant . Zo leveren wij een totaal pakket aan security producten en diensten waarmee wij risico’s zien en voorkomen voordat ze pijn doen.

Onderdeel van de Interstellar groep

Pinewood is onderdeel van de Interstellar groep. Een collectie van aanverwante bedrijven die elkaar daar waar nodig versterken. Zo behoudt iedere deelneming zijn eigen specialisme en focus , maar kunnen we toch klanten in de volle breedte bedienen of het nu gaat om cybersecurity, cloud, communication, IT beheer of hosting. De Interstellar groep bestaat uit 10 deelnemingen met zo’n 650 IT specialisten aan boord. Lees meer over Interstellar.

Facts & figures Pinewood

0

Pinewood is ISO27001 gecertificeerd en volgt hiermee de hoogste security standaarden. Lid van Cyberveilig Nederland.

0

Pinewood beschikt over ruim 50 security specialisten en behoort daarmee tot de grootste security spelers in Nederland.

0 risico’s

Afgelopen jaar hebben onze security analisten ruim 340 kritieke security risico’s gevonden en daarmee veel schade voorkomen.

0

Wij zijn NEN7510 gecertificeerd en gespecialiseerd in de zorgsector met o.a. onze EPD sensor. Lid van IP-Zorg stichting.

0%

Pinewood is een 100% Nederlandse organisatie. Betrouwbaar en een veilige keuze. Warme samenwerking met de TU Delft.

0 jaar

Pinewood levert al 28 jaar hoogwaarde cybersecurity diensten en oplossingen voor diverse klantsegmenten.

Pinewood
Misie

24/7 paraat, alle dagen van het jaar

Wij zijn actief in de dynamische cyberwereld. Dit daagt ons continu uit onze kennis en expertise in te zetten. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan het beveiligingsniveau van onze klanten en streven we ernaar onze klanten een betrouwbare en  veilige digitale omgeving te bieden.

Onze aanpak

Integrale cybersecurity aanpak

Onze dienstverlening en portfolio is gebaseerd op de pijlers Predictie, Preventie, Detectie en Response zodat we het volledige spectrum van digitale risico’s kunnen afdekken. Door alle onderdelen met elkaar in balans te brengen zorgen wij voor de beste mogelijke beveiligingsstrategie. Voor elke pijler geldt dat ook Mens, Techniek en Proces met elkaar in evenwicht moeten zijn.

 

Onze diensten

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

Meer weten over Pinewood?

Wilt u meer weten wat Pinewood voor u kan betekenen? Graag komen wij met u in contact om te bespreken hoe wij uw organisaties beter kunnen beschermen tegen o.a. cyberaanvallen en digitale risico’s.

 

"*" geeft vereiste velden aan