Webinar:

Detecteren van Phishing met een SOC

Lees verder
Over ons

De Cybersecurity specialist van Nederland

Pinewood is al 28 jaar de specialist in cybersecurity en voor veel bedrijven en organisaties de one-stop security partner.  Wij geloven sterk in een strategie gebaseerd op focus, kwaliteit en samenwerking.
Deze strategie uit zich in specialistische diensten en producten die de weerbaarheid en veiligheid van onze klanten verhoogt. Zo speelt ons Security Operations Center (SOC) en Managed Detection & Response (MDR) dienst hierin een centrale rol aangevuld met specialistische  diensten en producten.  Zo helpen wij onze klanten waarbij wij risico’s zien en voorkomen voordat ze pijn doen.

Iets over onze organisatie

0

Pinewood is ISO27001 gecertificeerd en volgt hiermee de hoogste security standaarden.

0

Pinewood beschikt over ruim 50 security specialisten en behoort daarmee tot de grootste security spelers in Nederland.

0 risico’s

Afgelopen jaar hebben onze security analisten ruim 340 kritieke security risico’s gevonden en daarmee veel schade voorkomen.

0

Wij zijn ook NEN7510 gecertificeerd en gespecialiseerd in de zorgsector met o.a. onze EPD sensor.

0%

Pinewood is een 100% Nederlandse organisatie. Betrouwbaar en een veilige keuze.

0 jaar

Pinewood levert al 28 jaar hoogwaarde cybersecurity diensten en oplossingen voor diverse klantsegmenten.

Onze aanpak

Onze dienstverlening en portfolio is gebaseerd op de pijlers Predictie, Preventie, Detectie en Response zodat we het volledige spectrum van digitale risico’s kunnen afdekken. Door alle onderdelen met elkaar in balans te brengen zorgen wij voor de beste mogelijke beveiligingsstrategie. Voor elke pijler geldt dat ook Mens, Techniek en Proces met elkaar in evenwicht moeten zijn.

Missie

24/7, alle dagen van het jaar.

Wij zijn actief in de dynamische cyber wereld. Dit daagt ons continu uit onze kennis en expertise in te zetten. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de bedrijfscontinuïteit van onze klanten en streven we ernaar onze klanten een betrouwbare en zorgeloze digitale omgeving te bieden.

Met trots presenteren wij u onze referenties
Your security is our main priority

Neem contact met mij op.

Onze technische en/of commerciële specialisten helpen u graag verder. Wij verzorgen ook regelmatig interessante events en publiceren diverse security rapporten en blogs. Deze kunt u vinden op de pagina Actueel.

"*" geeft vereiste velden aan