Update

Het Cybersecurity Dreigingsbeeld en advies rapport is uit! Download hem hier.

Lees verder
Over ons

De Cybersecurity specialist van Nederland

Pinewood is al 28 jaar de specialist in cybersecurity en voor veel bedrijven en organisaties de one-stop security partner.  Belangrijke onderdelen van de Pinewood bedrijfsfilosofie zijn focus, kwaliteit en samenwerking. Een langdurige relatie met diverse organisaties in Nederland bewijst het succes van deze filosofie.
Dankzij specialistische kennis, in combinatie met een analytische aanpak van technische vraagstukken, heeft Pinewood een zeer sterke naam verworven. Pinewood richt zich niet alleen op de techniek maar ook op de menselijke en organisatorische kant.
Zo leveren wij een totaal pakket aan security producten en diensten waarbij wij risico’s zien en voorkomen voordat ze pijn doen.

Iets over onze organisatie

0

Pinewood is ISO27001 gecertificeerd en volgt hiermee de hoogste security standaarden.

0

Pinewood beschikt over ruim 50 security specialisten en behoort daarmee tot de grootste security spelers in Nederland.

0 risico’s

Afgelopen jaar hebben onze security analisten ruim 340 kritieke security risico’s gevonden en daarmee veel schade voorkomen.

0

Wij zijn ook NEN7510 gecertificeerd en gespecialiseerd in de zorgsector met o.a. onze EPD sensor.

0%

Pinewood is een 100% Nederlandse organisatie. Betrouwbaar en een veilige keuze.

0 jaar

Pinewood levert al 28 jaar hoogwaarde cybersecurity diensten en oplossingen voor diverse klantsegmenten.

Onze aanpak

Onze dienstverlening en portfolio is gebaseerd op de pijlers Predictie, Preventie, Detectie en Response zodat we het volledige spectrum van digitale risico’s kunnen afdekken. Door alle onderdelen met elkaar in balans te brengen zorgen wij voor de beste mogelijke beveiligingsstrategie. Voor elke pijler geldt dat ook Mens, Techniek en Proces met elkaar in evenwicht moeten zijn.

Missie

24/7, alle dagen van het jaar.

Wij zijn actief in de dynamische cyber wereld. Dit daagt ons continu uit onze kennis en expertise in te zetten. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de bedrijfscontinuïteit van onze klanten en streven we ernaar onze klanten een betrouwbare en zorgeloze digitale omgeving te bieden.

Met trots presenteren wij u onze referenties
Your security is our main priority

Neem contact met mij op.

Onze technische en/of commerciële specialisten helpen u graag verder. Wij verzorgen ook regelmatig interessante events en publiceren diverse security rapporten en blogs. Deze kunt u vinden op de pagina Actueel.

"*" geeft vereiste velden aan