Update

Het Cybersecurity Dreigingsbeeld en advies rapport is uit! Download hem hier.

Lees verder
Response

Response

De mate en snelheid hoe je reageert op incidenten is essentieel om schade te voorkomen of te beperken na een beveiligingsincident.

 

01

Incident Response

Bent u gehackt of te maken gehad met een ransomware-aanval? Dan is het van groot belang om snel te handelen om dataverlies, schade of hoge kosten te voorkomen. Ons Cyber Emergency Response Team (CERT) bestaat uit een multidisciplinair team met brede kennis, kunde en ervaring in het uitvoeren van Incident Response. Het CERT maakt de risico’s en gevolgen van een incident snel inzichtelijk en coördineert de bijbehorende acties met als doel de organisatie zo snel mogelijk back-in-business te krijgen.

Download Incident Response Plan

Maak snel een afspraak

 

02

Forensic Investigation

Samen met ons zusje DataExpert beschikken wij over een team van forensische experts die in het bezit zijn van de juiste vaardigheden, veiligheidsscreenings, ervaring en tooling om data op een forensisch verantwoorde wijze veilig te stellen en te onderzoeken.

Onze experts beschikken over een lab, ingericht met gerenommeerde digital forensics soft- en hardware. Onderzoeken kunnen onder meer gericht zijn op dataherstel, bedrijfsfraude, cryptocurrency diefstal, integriteitsonderzoeken en meer!

Maak snel een afspraak

Pinewood
03

Servicedesk

De Pinewood Servicedesk is het aanspreekpunt voor advies en ondersteuning op het gebied van netwerken en beveiliging. Uw vragen en verzoeken worden snel en adequaat behandeld door ons ervaren team van security consultants en engineers. Maar de Pinewood Servicedesk biedt meer voordelen. Zo heeft u de mogelijkheid een consultant op locatie te laten komen voor ondersteuning bij verstoringen en wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van security alerts. Met onze 7 x 24 service wordt er ook ondersteuning geboden bij storingen en incidenten die ’s avonds of in het weekend optreden en niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

Maak snel een afspraak

Expert blog

Effectief Beveiligen
in de praktijk

Expert blog

Een passend beveiligingsniveau

Organisaties weten dat hun informatiebeveiliging op orde moet zijn. Toch is het in de praktijk vaak lastig om te bepalen welk beveiligingsniveau goed aansluit bij de organisatie-doelstellingen en -cultuur.

Lees het expert blog

Diensten

Onze integrale security aanpak

Onze diensten zijn gebaseerd op de pijlers Prediction, Prevention, Detection en Response zodat we het volledige spectrum van digitale risico’s kunnen afdekken. Door alle onderdelen met elkaar in balans te brengen zorgen wij voor de best mogelijke beveiligingsstrategie.

Onze diensten

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Graag kom ik in contact met een security adviseur om meer te weten hoe Incident Response diensten mijn organisatie kan helpen om schade door cybercrime te minimaliseren en zelfs te voorkomen.

"*" geeft vereiste velden aan