Webinar:

Detecteren van Phishing met een SOC

Lees verder
Prediction

Prediction

Onze Prediction diensten geven inzicht in (potentiële ) risico’s in uw IT Infrastructuur, voordat deze misbruikt kunnen worden.
Prediction bestaat uit de diensten: Pentesting, Vulnerability Scanning en Security Review.

 

01

Pentesting

Vooraf bepalen we met u wat uw waardevolle bedrijfsgegevens zijn. Onze ethical hackers voeren vervolgens een realistische aanval uit en proberen ‘in te breken’ in uw IT-beveiliging. Met een pentest van Pinewood krijgt u een helder beeld van uw beveiligingsrisico’s en voorkomt u dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Als uw securitypartner zorgt Pinewood ervoor dat u meer inzicht en grip krijgt op uw informatiebeveiliging.

 

Lees de brochure

02

Vulnerability Scanning

Met Vulnerability Scanning scannen, analyseren, interpreteren en prioriteren onze security specialisten al uw IT resources. Deze dienst geeft een actueel inzicht in de kwetsbaarheden binnen uw infrastructuur en antwoord op vragen zoals:

  • Welke systemen zijn kwetsbaar?
  • Welke systemen moet ik nu aanpakken

Een onmisbare dienst om grip te krijgen, voordat problemen kunnen ontstaan.

Maak snel een afspraak

03

Security audits

Organisaties weten dat hun IT op orde moet zijn. Toch is het in de praktijk vaak lastig om te bepalen welk beveiligingsniveau goed aansluit bij de organisatiedoelstellingen en cultuur. Pinewood biedt met de Security Audit een pragmatische benadering voor het in kaart brengen van potentiële dreigingen en risico’s om daar beleid, maatregelen en implementatie op af te stemmen.

Maak snel een afspraak

phishing

04

Phishing campagnes

Wist u dat 90% van alle ransomware aanvallen start bij een email en dat 5% van uw medewerkers op een phishing email ingaat en daadwerkelijk het document opent danwel op de link klikt? Hiervan geeft vervolgens 75% zijn inloggegeven prijs. Wist u dat in 90% van deze gevallen ook uw technische maatregelen falen?

Start een phishing campagne en train uw medewerkers op veilig gebruik van email.

Maak snel een afspraak

Diensten

Onze integrale security aanpak

Onze diensten zijn gebaseerd op de pijlers Prediction, Prevention, Detection en Response, zodat we het volledige spectrum van digitale risico’s kunnen afdekken. Door alle onderdelen met elkaar in balans te brengen zorgen wij voor de best mogelijke beveiligingsstrategie.

Onze diensten

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Graag helpen wij u met advies welke preventieve maatregelen u kunt nemen om uw organisatie beter te beveiligen en weerbaarder te maken tegen cyber dreigingen.

"*" geeft vereiste velden aan