Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder
Detection

Detection

Onze Detection diensten behoren in Nederland tot het neusje van de zalm als het gaat om Securitymonitoring. Vanuit ons hypermoderne SOC zien wij risico’s voordat het pijn doet.

 

01

Vulnerability
Monitoring

Met de Vulnerability Monitoring dienst scannen en analyseren onze security specialisten vanuit ons Security Operations Center al uw IT resources op mogelijke kwetsbaarheden voordat het te laat is. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in alle kwetsbaarheden en een gedegen adviesrapport wat u moet doen en welke kwetsbaarheden de hoogste prioriteit hebben.

 

Maak snel een afspraak

 

02

Security Operations Center

Vanuit ons Security Operations Center (SOC) in Delft verzorgen wij sinds 2012 een Security Monitoring dienst. Pinewood doet dit voor organisaties waar security aan het hoogste niveau moet voldoen.  Dit gebeurd door automatische analyse waarbij meldingen worden onderzocht door onze security specialisten. Zij hebben de expertise in huis om relevante meldingen te onderscheiden en daaruit security incidenten te identificeren.

 

Lees meer

Pinewood

 

03

Threat detection

Als uw securitypartner zorgt Pinewood ervoor dat u meer inzicht en grip krijgt op digitale dreigingen. Flexibiliteit en maatwerk is het uitgangspunt van het Pinewood SOC. Middels securitymonitoring en Security Intelligence framework stellen wij onze klanten in een heel vroeg stadium op de hoogte van (mogelijke) dreigingen die uw organisatie kan raken.

Maak snel een afspraak

Diensten

Onze integrale security aanpak

Onze diensten zijn gebaseerd op de pijlers Prediction, Prevention, Detection en Response zodat we het volledige spectrum van digitale risico’s kunnen afdekken. Door alle onderdelen met elkaar in balans te brengen zorgen wij voor de best mogelijke beveiligingsstrategie.

Onze diensten

01

Prediction

Meer info

02

Prevention

Meer info

03

Detection

Meer info

04

Response

Meer info

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Ik wil graag meer weten over jullie Detectie diensten zoals het Security Operations Center (SOC) en wat dit kan bijdragen om mijn organisatie beter te beschermen tegen digitale risico’s en cyberaanvallen.

"*" geeft vereiste velden aan