Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder
Werken bij Pinewood

Fluitend naar je werk en fluitend naar huis.

Als je verder wilt komen in cybersecurity en voor een ondernemende en supertoffe werkgever aan de slag te gaan, dan moet je bij Pinewood zijn. Wij behoren tot de absolute top in ons vakgebied en doen er alles aan om jou de beste te laten worden en houden.

Vacatures

Check direct onze vacatures

Naar vacatures

De beste willen zijn in cybersecurity

Het opdoen en ook het delen van kennis is superbelangrijk voor ons, zodat we voorop blijven lopen in de cybersecurity markt.
Wij worden blij als we ervoor zorgen dat onze klanten veilig en weerbaar zijn. Dat is ons ‘bread-and-butter’. Hierbij is het belangrijk dat mensen in hun kracht staan en werken aan dat wat goed bij je past. We kijken graag samen met onze mensen naar de mogelijkheden. Waar staan we nu en waar willen we naar toe. Een deel van ieders tijd besteden we daarom aan persoonlijke ontwikkeling.
Dit kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan het meewerken aan een project om Pinewood te verbeteren. Over de besteding van deze tijd gaan we periodiek in gesprek en natuurlijk vaker wanneer dat gewenst is.

Work hard, play hard

Bij Pinewood wordt hard gewerkt, gepraat en ook gelachen. Een plek waar je gewaardeerd wordt en je welkom voelt.
Juist dat geeft je de extra motivatie om de doelen die we gesteld hebben samen te realiseren. Wanneer je verder wilt komen in cybersecurity en voor een ondernemende en supertoffe werkgever aan de slag wilt gaan dan is Pinewood de werkgever voor jou. Wij behoren tot de absolute top in ons vakgebied en doen er alles aan om jou de beste te laten worden en houden.

Het nieuwe werken

Wij gaan deze zomer verhuizen naar ons nieuwe pand in Delft wat  heel cool gaat worden. Zo hebben we een nog fijnere plek om te werken en elkaar te ontmoeten. Uiteraard omarmen wij als moderne werkgever het nieuwe werken met een gezonde mix van werken vanaf huis, kantoor en klantlocatie. Wij koesteren de feedback van zowel medewerkers als zakenrelaties dat Pinewood aanvoelt als een warme plek. Er is hier veel expertise in huis. Daar zijn we enorm trots op. Onze mensen zijn Pinewood, de cybersecurity specialist van Nederland.

Heb je nog vragen over ons of over de functie, neem contact op via hr@pinewood.nl of bel naar 015-251 36 36.

Heb je nog vragen over ons of over de functie, mail of bel gerust!

TU en HBO studenten

Pinewood is een groeiende organisatie en zijn daarom altijd op zoek naar talentvolle nieuwe collega’s. Wil jij verder komen in cybersecurity? Wij hebben zowel op technisch, consultancy en commercieel gebied verschillende mogelijkheden en interessante functies. Kijk snel naar de meeste actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. Ook voor TU of HBO studenten bieden wij verschillende mogelijkheden voor een bijbaan of stage.