Webinar:

Detecteren van Phishing met een SOC

Lees verder
Diensten

Overzicht van alle security diensten

Onze diensten zijn onderverdeeld in de pijlers Prediction, Prevention, Detection, Response en Consultancy. Gezamenlijk vormen deze pijlers een volledige pakket aan IT beveiligingsoplossingen om iedere organisatie zo veilig mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een specifiek security vraagstuk? Lees dan verder.

 

Bekijk onze diensten

05

 

SOC

Vanuit ons Security Operations Center in Delft verzorgen wij al 10 jaar een Security Monitoring dienst. Pinewood levert daarin proactieve monitoring van uw beveiligingsinfrastructuur, alarmering bij incidenten en advies over mitigerende maatregelen. In het SOC vindt een automatische analyse plaats van alle beveiligingsgerelateerde gebeurtenissen in uw infrastructuur.

Lees meer over SOC

06

 

Security advies

Organisaties vinden het in de praktijk lastig om te bepalen welk beveiligingsniveau goed aansluit bij de organisatiedoelstellingen, de cultuur en de infrastructuur. Dat geldt ook voor de maatregelen en investeringen die dit niveau vereist. Om organisaties te helpen een passend beveiligingsniveau te realiseren, hanteert Pinewood `Effectief Beveiligen’.

 

Neem contact op

Pinewood
HMC – Robin Hoogduin Chief Information Officer (CIO)

“Pinewood beschikt over een state-of-the-art Security Operations Center (SOC) in Delft, waarmee ze in staat zijn onze digitale omgeving 24×7 in de gaten te houden”

Vitens – Bert Bannik Manager Informatie Management

“Pinewood biedt Vitens concreet stappenplan naar effectieve informatiebeveiliging”

Eurocross – Ralph Emmen CFO

“Door de ondersteuning van Pinewood is het veiligheidsbewustzijn gegroeid”

Your security is our main priority

Neem contact met mij op!

Graag adviseren wij u welke diensten kunnen bijdragen aan een veiligere en weerbaardere organisatie.

"*" geeft vereiste velden aan