Update

Het Cybersecurity Dreigingsbeeld en advies rapport is uit! Download hem hier.

Lees verder

Security Operations Center

100% betrouwbaar, 100% onafhankelijk

Cyberaanvallen vinden niet alleen tijdens kantooruren plaats
en niet alleen via de voordeur. Uw IT-infrastructuur en uw organisatie moet continu beschermd zijn tegen alle mogelijke bedreigingen.
In ons Security Operations Center (SOC) in Delft houdt een team van hoogopgeleide, Nederlandstalige securityanalisten de systemen en netwerken van onze klanten nauwlettend in de gaten: 24 uur per dag, zeven dagen per week, alle dagen van het jaar.

Bekijk welke sectoren we bedienen

Pinewood
De feiten

0%

53% van de cyberaanvallen die daadwerkelijk infiltreren blijven onondekt zonder efficiente detectie.

0 Jaar

Het Pinewood SOC is vanaf 2012 actief waarbij veel bedrijven en kritieke-infrastructuur organisaties zijn aangesloten.

0%

Het Pinewood SOC is een 100% Nederlandse organisatie.

0 Euro

Een cyberaanval kost in Nederland een gemiddeld bedrijf 330.000 Euro aan schade.

We See Risks Before They Hurt

Vanuit ons Security Operations Center (SOC) zien wij risico’s voordat ze pijn doen. Pinewood levert al ruim 10 jaar een security monitoring dienst met daarin proactieve monitoring van uw beveiligingsinfrastructuur, alarmering bij incidenten en advies over mitigerende maatregelen. In het SOC vindt een automatische analyse plaats van alle bedrijfsrisico’s gerelateerde gebeurtenissen in uw infrastructuur.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest actuele Threat Intelligence feeds en een ervaren team van Security Analisten. U wordt direct op de hoogte gebracht van mogelijke security incidenten die op basis van deze analyse worden gedetecteerd. Graag vertellen wij u waarom veel bedrijven en vitale-infrastructuur organisaties aansluiten op het Pinewood SOC. Zo maken wij samen  uw organisatie veiliger en weerbaarder.

100% Onafhankelijk en 100% Betrouwbaar

24/7, alle dagen van het jaar.

Naast de automatische analyse worden meldingen ook onderzocht door onze security specialisten. Zij hebben de expertise in huis om relevante meldingen te onderscheiden en daaruit security incidenten te identificeren. Ook zoeken zij actief naar indicatoren en patronen die minder in het oog springen. Wanneer daadwerkelijk sprake is van een security incident verzorgen zij persoonlijk de alarmering waardoor u direct de beschikking heeft over de juiste expertise en advies over mitigerende maatregelen.

 

Ik wil meer weten

Security Operations Center Pinewood

“Pinewood beschikt over een state-of-the-art Security Operations Center (SOC) in Delft, waarmee ze in staat zijn onze digitale omgeving 24×7 in de gaten te houden om elke mogelijke inbreuk in onze beveiliging te voorkomen”.

Robin Hoogduin, Chief Information Officer (CIO), HMC (Haaglanden Medisch Centrum)
Meer weten over de mogelijkheden van het Pinewood SOC?

Neem contact met mij op.

Onze technische en/of commerciële specialisten helpen u graag verder. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in ons Security Operations Center te Delft en leggen wij u uit waarom collega bedrijven en organisaties u voorgingen. Samen maken wij Nederland BV weerbaarder en veiliger.

 

"*" geeft vereiste velden aan