Webinar:

Detecteren van Phishing met een SOC

Lees verder

Pinewood Lunch & Learn “Hacker versus SOC-Analist”

Omschrijving:

Leer meer over hacken, maar ook over detectie. Tijdens deze sessie leert u meer over hoe een hacker denkt en werkt. Aan de hand van praktijkcases gepresenteerd door één van onze Ethical Hackers, krijgt u meer inzicht in het brein van een hacker en zijn technieken; hoe achterhaalt hij waardevolle informatie? Daarnaast laten wij u zien hoe we de indringers en aanvallen monitoren en detecteren in ons Security Operations Center. Gert van der Lee, Senior SOC Analist, laat u aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe een SOC-Analist te werk gaat om de indringers steeds een stap voor te blijven.

Doelgroep:
Deze training is bestemd voor iedereen met een technische achtergrond zoals systeem-, netwerk- en applicatiebeheerders, maar ook voor teamleiders of managers die meer over de praktijk willen leren.

Een paar reacties van klanten die de Lunch & Learn reeds gevolgd hebben.:

  • Leerzame Lunch & Learn; volledig en zeer nuttig
  • Leuk om te ervaren hoe de denkwijze van de Ethical Hacker en de SOC-Analist compleet verschillend is en hoe dat samen viel in de twee presentaties. Goed op elkaar afgestemd.
  • Praktijkvoorbeelden heel duidelijk en geven veel inzicht.

Wanneer:
Nader te bepalen. Deze training kan ook op maat gemaakt worden en bij u op locatie plaatsvinden. Op basis van uw behoefte en wensen wordt de training ingevuld.

Inschrijven:
U kunt zich alvast inschrijven voor de Lunch & Learn via Natascha Groen onder vermelding van Pinewood Lunch & Learn.

Kosten:
Deelname aan de Lunch & Learn is kosteloos. Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte training via info@pinewood.nl .

 

Marina Spelbrink

Marketing & Communicatie

015 251 36 36

marina.spelbrink@pinewood.nl