Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder

Check Point Demo Day – 30 mei

Op 30 mei 2024 organiseren Pinewood & Check Point een Harmony Demo Day waarin we aandacht besteden aan het beveiligen van de externe gebruikers gebruik makend van het Harmony portfolio van Check Point.

Doordat externe gebruikers overal verbinding kunnen maken met jouw bedrijfstoepassingen, wordt het aanvalsoppervlak van jouw organisatie steeds groter. Check Point Harmony is de eerste uniforme beveiligingsoplossing in de sector voor apparatuur en toegang voor gebruikers. Het beschermt apparaten, mobiele telefoons, tablets en laptops, en internetverbindingen tegen de meest geavanceerde aanvallen en zorgt voor zero-trust toegang tot bedrijfstoepassingen. Waar je ook vandaan komt, waarmee je ook verbinding maakt, en hoe je ook verbinding maakt – jouw huis, jouw apparaten, jouw privacy en jouw organisatiegegevens zijn beveiligd en beschermd tegen elke cyberdreiging

In deze sessie wordt aandacht besteed aan het Threat landschap, de gevaren hiervan en hoe je je als organisatie kan beschermen tegen de nieuwste vormen van malware, zero-day en cryptolocker aanvallen.

We beginnen met een introductie en presentatie, na een korte pauze kunt je zelf aan de slag met de Check Point Harmony oplossingen zoals Endpoint en Mobile security. Aan de hand van een aantal beschreven scenario’s wordt de oplossing gepresenteerd en kan je in een virtuele omgeving de verschillende LABs uitvoeren. Deze virtuele omgeving staat de hele dag tot jou beschikking.

Het aantal plaatsen, 10 stuks, is beperkt dus schrijf je snel in!

Voor wie?

Het evenement is bestemd voor een CISO,  security officer, IT manager of IT beheerder. 

Het programma:

11:00: Welkom

11:15:  Presentatie over het huidige bedreigingslandschap, aanvalsvectoren en -oppervlakken en de presentatie van het probleem. Bespreking van de Harmony-suite oplossing voor het nieuwe werken op afstand. Presentatie van de Check Point-oplossingen voor Harmony gericht op Harmony Endpoint, Harmony Email & Collaboration, Harmony Mobile.

12:00: Pauze

13:00: Harmony Endpoint / Harmony Mobile Hands-on

13:45:  Harmony Email & Collaboration hands-on

14:30: Samenvatting en afronding

15:00: Borrel

Datum: 30 mei 2024, 11:00 – 16:00 uur.

Waar: Delftechpark 35, Delft

Prijs: GRATIS

Aanmelden:

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Arthur van Vliet

Sales Manager

06 – 53 93 88 38

arthur.vanvliet@pinewood.nl