Webinar:

Detecteren van Phishing met een SOC

Lees verder
Werken bij Pinewood

Fluitend naar je werk en fluitend naar huis.

Als je verder wilt komen in cybersecurity en voor een ondernemende en supertoffe werkgever aan de slag te gaan, dan moet je bij Pinewood zijn. Wij behoren tot de absolute top in ons vakgebied en doen er alles aan om jou de beste te laten worden en houden. Kijk op er een geschikte vacature voor je bij zit of stuur dan je een open sollicitatie met je CV en motivatie naar pz@pinewood.nl. Heb je nog vragen over ons of over de functie, neem contact op via hr@pinewood.nl of bel naar 015-251 36 36.

Work hard, play hard

Bij Pinewood word hard gewerkt, gepraat en ook gelachen. Een plek waar je gewaardeerd wordt en je je welkom voelt.
Juist dat geeft je de extra motivatie om de doelen die we gesteld hebben samen te realiseren.

De beste willen zijn in cybersecurity

Het opdoen en ook delen van kennis is super belangrijk voor ons zodat we voorop blijven lopen in de cybersecurity markt. Wij worden blij als we ervoor zorgen dat onze klanten veilig en weerbaar zijn. Dat is ons ‘bread-and-butter’. Hierbij is het belangrijk dat mensen in hun kracht staan en werken aan dat wat goed bij je past. We kijken graag samen met onze mensen naar de mogelijkheden. Waar staan we nu en waar willen we naar toe. Een deel van ieders tijd besteden we daarom aan ontwikkeling. Dit kan zijn persoonlijke ontwikkeling op allerlei manieren. Het kan ook zijn meewerken aan een project om Pinewood te verbeteren. Over de besteding van deze tijd gaan we periodiek in gesprek en natuurlijk vaker wanneer dat gewenst is.

Het nieuwe werken

We gaan deze zomer verhuizen naar ons nieuwe pand zodat we een nog toffere plek hebben om te werken en te ontmoeten. Uiteraard omarmen wij als moderne werkgever het nieuwe werken met een gezonde mix van thuiswerken, kantoor en klantlocatie. Wij koesteren de feedback van zowel medewerkers als zakenrelaties dat Pinewood aanvoelt als een warme plek. Er is hier veel expertise in huis. Daar zijn we enorm trots op en houden wij ook zo. Onze mensen is Pinewood, de cybersecurity specialist van Nederland.