Event:

Cyber Future Event - 12 september

Lees verder

Webinar: Zero Trust Network Access (ZTNA), de evolutie van VPN-toegang

 

Tegenwoordig moeten je werknemers overal en altijd veilig toegang hebben tot bedrijfsdata. Het thuis- en mobiele werken heeft voor een run gezorgd op het gebruik van VPN-diensten. Tóch kan een VPN-toegang niet zo veilig zijn als je denkt, en voorziet het niet altijd van volledig inzicht en controle. Hoe zit dit eigenlijk? En wat is hiervoor de beste oplossing?

Tijdens dit webinar zullen de cyber experts Marc Scheper (Pinewood) en Ruud Everts (Fortinet) ingaan op het concept van Zero Trust Network Access (ZTNA). Zij laten je zien hoe Fortinet ZTNA jouw organisatie kan helpen om zowel op kantoor als op mobiel veilig thuis te werken.

Topics:

  • Introductie
  • Wat is Zero Trust Network Access?
  • Hoe kunnen de functionaliteiten van ZTNA je helpen?
  • Technische demo met FortiClient en FortiGates
  • Hoe helpen wij je op weg?
  • Q&A

Bekijk hier het webinar:

Aan het einde van dit webinar weet je precies hoe je jouw organisatie kunt beschermen tegen cyberbedreigingen als malware, phishing-aanvallen en ongeoorloofde toegang tot networkresources, om uiteindelijk ervoor te zorgen dat jouw data veilig blijft. En het mooiste is nog, naast de FortiGate en FortiClient licenties die je wellicht al hebt, is er niets anders nodig dan de juiste configuratie!

Wilt u meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Arthur van Vliet

Sales Manager

06 – 53 93 88 38

arthur.vanvliet@pinewood.nl