Webinar:

Detecteren van Phishing met een SOC

Lees verder

Webinar: Detecteren van Phishing met een SOC

In dit webinar geven we jou een kijkje in de keuken van ons SOC en lichten wij geavanceerde detectie-technieken toe die wij gebruiken, zodat je ervan verzekerd kan zijn dat alle aanvallen niet onopgemerkt blijven!

Cybercriminelen zijn continu op zoek naar manieren om in te breken op de accounts van gebruikers. Vroeger gebeurde dat vooral door naar deze informatie te hengelen via phishingpagina’s die leken op de originele pagina’s waarop gebruikers konden inloggen. Met de introductie van verbeterde authenticatiemiddelen, met name multifactor authenticatie, werken deze traditionele phishingpagina’s niet meer afdoende en zijn de cybercriminelen overgeschakeld op nieuwe manieren van phishing.

Binnen het Pinewood SOC zijn diverse regels geactiveerd om ‘gewone’ phishing-aanvallen via de mail te detecteren. Ondanks dat is het altijd mogelijk dat een aanval onopgemerkt blijft en daarom blijft Pinewood altijd op zoek naar nieuwe manieren om misbruik te detecteren.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor CISO, Security Officers, beslissers en beïnvloeders op het terrein van informatiebeveiliging in organisaties.

Wanneer?

5 juni 2024 om 10:00 – 10:20 uur en om 14:00 – 14:20 uur.

Schrijf je hieronder in om de opgenomen versie te bekijken:

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Arthur van Vliet

Sales Manager

06 – 53 93 88 38

arthur.vanvliet@pinewood.nl